Ska du gifta dig eller är du bjuden till ett bröllop? Då finns allt som är bra att veta på bröllopsbloggen Wedingstories, alltifrån vad man ska tänka på när man väljer ring till vilka kläder man ska bära som gäst, och vad vett och etikett på ett bröllop egentligen innebär. Låt dig inspireras av roliga tips och idéer, andras berättelser och fina bilder. Lär dig nåt nytt, eller få hjälp på vägen när du planerar bästa vännens möhippa eller svensexa.

För både brudpar och gäster

Oavsett om man ska delta i ett bröllop som inbjuden gäst eller om man själv är den som ska stå i fokus och säga ja till din bättre hälft finns det mycket bra att ta del av på Weddingstories bröllopsblogg. Känner du dig osäker på vett och etikett eller vad klädkoden i inbjudan betyder? I så fall finns svaren att hitta här, och även andra tips på vad man kan ge i present och mycket annat roligt. För brudparet finns hjälp från första till sista steg, vare sig man planerar en stor eller liten tillställning.

Planera som ett proffs

Att gifta sig är förmodligen något man bara gör en gång i livet, åtminstone är det ju det som är tanken. Planeringen är dock viktig för att den stora dagen ska flyta på enligt önskemål, och det är mer att tänka på än vad man kanske vet om innan man sätter igång. På Weddingstories bröllopsblogg finns många användbara tips och dessutom massvis med inspiration som man kan använda sig av under planeringsstadiet, och det bästa av allt är att allt finns samlat på samma ställe. Ta del av checklistor, tips, idéer, vackra bilder och mycket mer.

Lättnavigerat

Weddingstories är en bröllopsblogg som inte bara är välfylld med intressant och användbart material, den är dessutom snyggt utformad och enkel att navigera sig fram på. Oavsett vad det är man letar efter, så som tips på lokal eller inspiration till inbjudningskorten, så tar man sig enkelt fram genom menyn och dess underkategorier. Det finns även möjlighet att anmäla sig till deras nyhetsbrev för att få roliga bröllopstips direkt till sin mail, och att följa dom på instagram och andra sociala medier för ytterligare inspiration och idéer till dig som planerar eller ska besöka ett bröllop.