Den som väntar på en tandläkartid kan ibland få vänta väldigt länge, och när tiden väl dyker upp är det inte ovanligt att man har något annat planerat just då. Genom att boka in sina besök på egen hand direkt via hemsidan kommer många fördelar men framför allt är det både smidigt och flexibelt. Det finns många kliniker som erbjuder den här typen av tjänster och vi kommer troligtvis få se ännu fler av dessa i framtiden.

Snabbt och smidigt

En av fördelarna med att boka sina tandläkarbesök online är att det går otroligt snabbt och smidigt. Flera kliniker erbjuder den här typen av tjänster för att vara extra tillgängliga för sina kunder och det verkar minst sagt vara uppskattat. Man går in på klinikens hemsida, ser över lediga tider och bokar den som passar bäst. Det finns även flera kliniker som välkomnar nya kunder utan att man ens behöver vara inskriven där sedan tidigare vilket är ett stort plus för den som behöver en tid snabbt. Man slipper långa väntetider och kan i många fall välja en tid samma dag om man skulle vilja. Det är både snabbt, enkelt och smidigt.

Välj dag själv

Många gånger får man en kallelse till sin tandläkare hem i brevlådan och inte helt sällan krockar tiden med något annat, eller kanske har man bara svårt att ta sig ifrån jobbet. Tiden måste bokas om och i värsta fall glömmer man bort det och får ändå betala en avgift för uteblivet besök. Med onlinebokning väljer man själv både en dag och tid som passar för besöket och man behöver inte kasta om i vardagspusslet eller boka om viktiga möten.

Solna Dental föregår med gott exempel

Ett bra exempel på tandläkare som erbjuder onlinebokning är Solna Dental. Direkt på hemsidan solnadental.se kan man se tillgängliga tider för olika typer av behandlingar och bokningen är gjord på bara någon minut. Solna Dental erbjuder även tidsbokning online för akut tandvård vid någon av deras två kliniker. Tillgänglighet är A och O för en positiv kundupplevdes och här ligger man verkligen i framkant.

Det finns många fördelar med att boka in sitt tandläkarbesök direkt i telefonen eller datorn. Man bestämmer själv när det passar och man undviker krångel som annars ofta uppstår. Det är en bra tjänst som fler tandläkare borde ta efter.